Programul RABLA incepe ASTAZI

realitatea.net

Rabla demareaza astazi din nou, cu un buget care permite casarea a 30 de mii de masini vechi. Asta inseamna ca programul guvernamental de innoire a parcului auto a primit anul acesta doar jumatate din fondurile alocate in 2011.

In primul rand trebuie sa nu mai fi participat la acest program si masina sa fie mai veche de 10 ani, dar functionala.

Prima de casare acordata prin programul "Rabla" a ramas de 3.800 lei si la cumpararea unui autoturism nou sunt acceptate maximum trei vouchere. Mai aveti nevoie de o nota de acceptare de la un dealer auto inscris in program.

Astfel, vi se rezerva un loc in programul de innoire. Ulterior predati masina veche unui centru de colectare autorizat, iar cu certificatul de distrugere primit mergeti la sectia de Politie pentru radierea masinii. Acum aveti toate actele ca sa va intoarceti la dealer si sa va luati masina dorita.

Din pretul ei se va scadea suma voucherelor detinute. tineti cont si de faptul ca programul Rabla se incheie in data de 19 noiembrie.

urmatorea:
RABLA 2012: Persoanele fizice se pot inscrie de astazi in program. Ce conditii trebuie indeplinite pentru obtinerea unui tichet valoric »

precedenta:
Programul Rabla 2012 incepe oficial, de luni 19 martie »

toate stirile:
Stiri RABLA 2013»